De keuken van je vakantiewoning stylen met flair? Kies voor een tafel in Deens ovaal

geplaatst op 04-12-2023
 Tweede woning 
Ben jij de trotse eigenaar van een recreatiewoning waar je in de weekenden en tijdens je vakantie graag naartoe gaat om ultiem te relaxen? Dan stel je ongetwijfeld alles in het werk om jouw vakantiehuis sfeervol in te richten. Naast de woonkamer, de slaapkamers en de badkamer is de keuken een van de essentiële ruimten. Ben jij een Bourgondiër pur sang en geniet je graag op elk moment van de dag van het goede leven? En gebruik je de keuken niet alleen om een goed ontbijt, een lekkere lunch en een uitgebreid diner te bereiden, maar wil je deze ruimte inrichten als een integraal onderdeel van je recreatiewoning waar je gezellig bijpraat met familie en vrienden onder het genot van een kopje koffie en een glas wijn? Dan mag een mooie eettafel die de stijl van je keuken complementeert niet ontbreken in het keukeninterieur. Een riante tafel met voldoende zitplekken voor al je tafelgasten vormt immers het stralend middelpunt.
alt

Sluit jij je hier helemaal bij aan en ben je op zoek naar een eettafel om de woonkeuken in jouw vakantiehuis mee in te richten? Dan inspireren we je bij Recreatiewoning graag met een Deens ovale eettafel in het zwart of een tafel in Deens ovaal in neutraal mangohout. Met een tafel in een van deze stijlvolle kleuren, gemaakt van deze duurzame en ecologisch verantwoorde houtsoort, slaagt je stylingproject gegarandeerd!

Goed doordacht ontwerp
Het mooie aan de vorm Deens ovaal is dat die tussen rechthoekig en ovaal in zit en een prachtige mix van twee stijlen is. Met dit goed doordachte, tijdloze ontwerp geef je jouw interieur een karakteristieke touch met flair. Maar ook de functionele eigenschappen van het Deens ovaal maken een eettafel in dit model zeer aantrekkelijk. Een van de grote voordelen van dit meubel is dat het heel compact is. Daarom is een Deens ovale tafel dus ook geschikt om in kleinere ruimtes te plaatsen. Er zijn tafels in dit tijdloos klassieke model geschikt voor acht personen, zes personen en vier personen. Je vindt dus altijd een Deens ovale tafel die beantwoordt aan jouw interieurstijl en persoonlijke voorkeuren. Vraag jij je af met hoeveel mensen je aan deze tafel kunt zitten? Vanzelfsprekend is dat afhankelijk van de afmetingen. Voor vier personen is een tafel van 160x90 cm aan te raden. Is je gezelschap een stuk groter? Als je er met acht tafelgasten omheen wilt zitten, biedt een Deens ovale eettafel van 220x100 cm je riante mogelijkheden.

Maak de look compleet met eetkamerstoelen
Wil je de uitstraling van je eettafel in Deens ovaal in de leefkeuken van je vakantiewoning de ultieme finishing touch geven? Maak de look dan helemaal af met bijpassende eetkamerstoelen in mooie stoffen, zoals velvet, bouclé en linnen. Heb je maar beperkte ruimte? Dan is een eetkamerbank waarmee je op ruimte bespaart een prima optie. Een bank aan tafel neemt relatief weinig ruimte in beslag, maar biedt wel veel zitplek. Je kunt de bank strak tegen de muur plaatsen zonder dat je in de knel komt met in- en uitstappen en zonder in te leveren op zitcomfort. Heb je de smaak helemaal te pakken en maak jij binnenkort een stijlvol geheel van de keuken in je recreatiewoning? Dan wensen wij je alvast veel sfeervolle momenten toe en zeggen we alvast: bon appetit!