Tassen voor een weekendje of (mid)weekje weg

geplaatst op 28-11-2019
 Zomervakantie 
 Citytrip 
alt

Een reistas, ook wel weekendtas, duffel of duffle bag genoemd, is een hele geschikte tas om mee te nemen op vakantie. Ga je een weekend, midweek of weekje weg? Dan biedt een weekendtas meer dan voldoende ruimte voor alle spullen die je mee wilt nemen.

Functioneel en gebruiksvriendelijk; een weekendtas is ideaal

Ga je even heerlijk ontspannen in een mooi vakantiehuis? Neem je kleding, handdoeken, toilettas en een paar schoenen dan mee in een weekendtas. Een weekendtas is een ruime tas met een grote opening waarin je je spullen overzichtelijk en geordend kunt opbergen. Met behulp van de verschillende vakken, kun je de tas geheel naar wens inrichten en ordenen. Draag de tas fijn in de hand middels de stevige handvatten of draag hem over de schouder door middel van de gewatteerde en verstelbare schouderband. Wanneer je liever nóg meer draaggemak wilt, kies dan voor een reistas op wielen. Een reistas met wieltjes kun je net als een koffer over de grond rollen, daardoor kun je je nog makkelijker verplaatsen omdat je de tas niet hoeft te tillen!

Mooie reistassen van leer of stof

Naast dat je reistas makkelijk in gebruik, ruim en overzichtelijk moet zijn, moet deze er natuurlijk ook mooi uit zien. Kies daarom voor een mooi exemplaar van leer of polyester. Leren reistassen hebben een ademende eigenschap en blijven erg lang mooi. Daardoor heb je ongetwijfeld jarenlang plezier van de tas! Kies voor een mooie bruine leren reistas van Burkely, of ga voor een prachtige leren weekendtas van Still Nordic. Wanneer je op zoek bent naar een stoffen reistas, dan zijn de tassen van Herschel bijvoorbeeld een hele goede optie. Herschel reistassen zijn gemaakt van polyester, wat de tas waterdicht en waterafstotend maakt. Ga je voor een neutrale kleur tas zoals zwart of grijs, of kies ervoor om lekker op te vallen met een rode, roze of groene weekendtas.

Neem een mooie reistas mee naar jouw vakantiehuisje en ga in stijl op reis!