Uw eigen vakantiewoning huren in Frankrijk

geplaatst op 09-07-2011
 Zomervakantie 
 Rondreis 
alt


Het huren van een vakantiehuis in Frankrijk was nog nooit zo simpel
Een leuk vakantiehuis boeken kun je vanachter je eigen computer met een paar muisklikken regelen. Dit kan via de website van Recreatiewoning.nl. Zoek in ons brede woningaanbod in Frankrijk de vakantiewoning van jouw voorkeur. Van een authentieke boerderij of rustieke gîte, tot een ruime villa met een eigen privé zwembad, maar ook een bungalow of chalet huren op een fraai vakantiepark is een optie. Het aanbod van vakantiewoningen in Frankrijk is ruim te noemen. Genieten van het heerlijke weer aan een prachtig strand of toch lieve relaxten in de binnenlanden van Frankrijk. Wandelen in de bergen, of het ondernemen van een stedentripje.  Wat voor soort vakantie u ook zoekt, wij hebben het juiste vakantiehuis in Frankrijk voor u.

Is Frankrijk uw land, het heeft een aanbod van prachtige vakantiewoningen

Frankrijk is van vele mensen het favoriete vakantieland en komen er vaak ook al jaren om er een vakantiehuisje te huren. Dit is ook terecht Frankrijk is gewoon een prachtig vakantieland. Het is ook niet voor niets één van de populairste vakantiebestemmingen voor Nederlanders en Belgen. De typisch Franse uitspraak ‘La Douce France’ staat voor het heerlijke en rustieke leven, het fijne klimaat en natuurlijk de uitstekende Franse keuken, de prachtige vergezichten waar je bij weg droomt. Een heerlijke lunch op een terrasje in een schilderachtige stad. Een tocht over plattelandsweggetjes, langs glooiende velden vol hooirollen en door mooie dorpjes. Dit alles maakt het dat Frankrijk het perfecte vakantieland is om een recreatiewoning te huren.

In welke regio van Frankrijk wilt u uw vakantiewoning gaan huren

De vakantiehuizen welke u via Recreatiewoning.nl kunt huren liggen verspreid over de diverse streken. Of je nu naar de oost- of westkust wilt of de binnenlanden wilt verkennen, je doet het vanuit je eigen huis waar je vakantie viert. In welke Franse regio u ook verblijft er is meer dan genoeg te zien. Door zijn charme en diversiteit heeft Frankrijk veel te bieden. Zo hoort het bijvoorbeeld zowel tot Noord- als Zuid-Europa, wat je ook terugziet in de verschillende landschappen, het historische erfgoed, de cultuur, tradities, keuken en klimaat! Zo divers als het land is, zo divers zijn ook de recreatiewoningen. In ons huuraanbod van  vakantiewoningen in Frankrijk kunt u vast een huisje huren wat bij al uw wensen aansluit. Of u nu voor een 2 personen of 10 personen huis gaat . Wij kunnen u het allemaal aanbieden. Of proef van het leven op het platteland, in een boerderijtje tussen de zonnebloemen of wijngaarden! Ga je voor allure, huur dan een schitterende vakantievilla, of een historisch kasteeltje of landhuis. Of kies voor de gezelligheid van een vakantiehuisje op een vakantiepark, hier heeft u alle faciliteiten voorhanden. Vooral als kinderen heeft is een bungalowpark of chaletparkje een echte aanrader !

Met de auto op weg naar uw vakantiehuis in het noorden van Frankrijk

U geeft de voorkeur aan een autovakantie maar wilt bij voorkeur niet te lang in de auto zitten. Dan is Noord-Frankrijk voor u wellicht de plek om uw vakantie te vieren. Want relatief  dichtbij ons mensen zijn de vakantiewoningen gelegen in het noorden van Frankrijk. De regio  Picardië liggen noordelijk van Parijs en is dus zeer goed per auto te bereiken. Het is hier niet echt heuvelachtig toch is er nog meer dan genoeg te beleven: leuke stadjes, een fraaie kustlijn met levendige badplaatsen, witte krijtrotsen en spectaculaire kliffen, en een achterland met veel diversiteit. Iets zuidelijker ligt de regio Ile de France met indrukwekkende kasteel van Fontainebleau en paleis van Versailles. En doe als u daar de tijd voorheeft de indrukwekkende Franse hoofdstad Parijs aan. Deze wereldstad doet u absoluut te kort om er een dagtrip naar te maken maar via onze website kunt u eventueel ook een stadsappartement reserveren. Weer eens wat anders dan een hotel en zeker als je met meerdere stellen bent voordeliger! Je krijgt op deze manier ook nog iets mee van het echte leven in deze metropool.
Als u voorkeur heeft om uw vakantie door te brengen aan de westkust van Frankrijk dan is Normandië wellicht de regio voor u om een vakantiewoning te boeken.. Het heeft als toeristische trekpleister o.a. Mont-Saint-Michel en niet te vergeten de invasiestranden, maar ook het binnenland is een bezoekje meer dan waard En wat te denken van de typische  Normandische keuken; Vooral de Fruits de mer zijn een echte aanrader. Proef de smaak van Normandië vanuit onze één van de vakantiehuizen in Normandië welke u kunt huren via Recreatiewoning.nl. In de Franse Ardennen worden beboste heuvels afgewisseld met valleien en rotsformaties. En de rivier de Maas kronkelt hier prachtig langs bossen, dorpjes en stadjes. Iets zuidelijker ligt de sprankelende regio Champagne. Deze regio is wereldberoemd om zijn champagnewijnen. Maar er is veel meer te bekijken, zoals de kathedraal van Reims. Grenzend in het oosten aan de regio Champagne-Ardennen ligt nog een bijzondere regio met geheel eigen tradities, dit is de Elzas. Bezichtig in deze regio eens de prachtige kastelen, vakwerkhuizen, wijngaarden, en prachtige steden als Strasbourg en Nancy.  

Een vakantiewoning boeken in Zuid-Frankrijk

Het zuiden van Frankrijk is de absolute topregio als het gaat om het doorbrengen van de vakantie. Dit is natuurlijk niet voor niets. Het luxe leven in bijvoorbeeld Cannes, Monaco en St. Tropez spreken bijna iedere vakantieganger tot de verbeelding en deze plaatsen worden door de meeste toeristen dan ook aangedaan. Het heerlijk klimaat, de azuurblauwe zee, palmbomen en culinaire genoegens geven je de echte vakantiesfeer. Huur een eigen privé villa in de regio Côte d'Azur en geniet van de indrukwekkende natuur, de geuren & kleuren van de Provence en niet te vergeten de kustregio! Vanuit je vakantiewoning in het nog wat zuidelijker gelegen gebied van de Languedoc-Rousillon ontdek je het boeiende achterland met haar culturele bezienswaardigheden. Vooral Carcasonne met zijn oude Citadel moet gewoon bezocht worden. De strandgangers kunnen hier genieten van de prachtige kust met zijn bijna gegarandeerde aantal zonuren in het hoogseizoen, Huur in de Midi-Pyreneeën eens vakantiehuis en ontdek de schitterende en robuuste natuur. Maak vooral eens enkele wandeltochten door de natuur. Ten westen van de Midi-Pyreneeën, ligt Aquitaine, dit is een mekka voor watersporters. Hier trekken de kilometers lange zandstranden, de golven van de Atlantische Oceaan, ook heeft u hier leuke badplaatsen die u eens aan kunt doen. En ook de beroemde wijngaarden van Bordeaux met zijn dito wijnhuizen liggen in deze regio. De vakantiewoningen in de Côte Atlantique liggen veelal op aangename vakantieparken en résidences. Tot slot mag ook het eiland Corsica niet ontbreken in dit regio overzicht! Dit schitterende eiland in de Middellandse Zee zal je verrassen door haar diversiteit Het heeft een prachtige kustlijn en ook de binnenlanden moet u gezien hebben.

Frankrijk zal u niet teleurstellen als u besluit hier de vakantie door te brengen

De vakantiehuizen uit ons aanbod nodigen de vakantieganger uit om het echte Frankrijk te ontdekken. Want ook de diverse regio’s tussen het noorden en zuiden van Frankrijk hebben hun eigen verhaal. Daarom hebben we hier ook een breed aanbod van vakantiewoningen op Recreatiewoning.nl staan.  Enkele streken willen wij hier nog enige extra aandacht geven.. Ontdek het culturele erfgoed van het karakteristieke Bretagne, en maak kennis met de Bretonse kust en gastronomie, terwijl je slaapt in een typisch vakantiehuis in Bretagne. Of maak eens op fietsvakantie en maak tochten langs de mooiste kastelen en wijngaarden van de Loirestreek. Op het terras van je gîte of vakantiewoning in de Loire geniet je van je zelf gekookte maaltijd en de plaatselijke wijn. Wij hebben hier chalets, appartementen en villa’s in de verhuur.  En we sluiten af met het befaamde Alpengebergte In de zomermaande zie je vooral actieve vakantiegangers, door alle bergen en dalen heb je hier prachtige wegkijkjes. In de wintermaanden zijn de Alpen natuurlijk een perfecte locatie voor het doorbrengen van uw wintersport. Er zijn talloze pistes waar u al naar gelang uw ervaring de piste van uw voorkeur kunt uitzoeken.  Kies hier uit een comfortabel appartement in een résidences of een voor de streek typisch chalet in deze ultieme wintersport bestemming.
Wat uw voorkeuren ook zijn, het kan bijna niet anders of Frankrijk heeft het u te bieden. En dat geldt ook voor het aanbod van vakantiehuizen in dit prachtige vakantieland. Chalet, appartement, vakantiehuis of villa het is er allemaal in ruime mate te vinden.
Frankrijk wacht op u voor een overgetelijke vakantie ervaring !

Het aanbod van vakantiehuizen welke u op Recreatiewoning.nl in de regio Frankrijk kunt vinden is afkomstig van particuliere als mede zakelijke adverteerders. Denk dan aan verhuurorganisaties die advertenties hebben geplaatst op onze website. De vakantiewoningen van zakelijke partijen kunt u veelal online boeken op onze website. Met de particuliere aanbieders kunt u zelf tot overeenstemming komen voor het boeken van een vakantiehuis.
Heeft u zelf een tweede huis in Frankrijk en wil u deze zelf verhuren of verkopen dan is Recreatiewoning.nl een instrument om uw doel te bereiken.