Hurghada

Regio in Egypte


Zelf graag uw eigen vakantiehuisje in Hurghada huren of kopen. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in Egypte kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.
Voor het aanbod van vakantiehuizen in Hurghada: klik hierHurghada, een plek voor een heerlijke (duik)vakantie in Egypte
Wie naar de zon wil denkt vaak aan de traditionele vakantielanden zoals bijvoorbeeld Spanje of Griekenland, maar er is een kentering gaande. Egypte is aan een opmars bezig en dit niet in de laatste plaatst door de populaire badplaats Hurghada. De laatste decennia is deze plaatst snel gegroeid door het toerisme. Deze vakantiegangers kwamen in eerste instantie vooral voor de Rode Zee. Je kunt hier prachtig duiken en ook voor snorkelaars is er onder water genoeg te zien. Prachtige koraalriffen en schitterende vissen welke u kunt aanschouwen in het heldere water waardoor u een prima zicht hebt. Steeds meer mensen schaffen zelf dan ook een vakantiehuisje aan in Hurghada of een andere regio van Egypte.
Een huisje huren al dan niet op een vakantiepark is dan een ook een prima plan.

Huur een appartement of vakantiehuis op een luxe resort in Hurghada
Ondanks dat deze badplaats zijn bekendheid heeft te danken door zijn schitterende duikmogelijkheden heeft Hurghada de vakantieganger nog veel meer te bieden. U kunt prachtige dagtrips maken, bijvoorbeeld de woestijn in. Maar Hurghada zelf is uitgegroeid tot een toeristische plaats van formaat. Er zijn schitterende vakantieparken te vinden waar u de perfecte tijd kunt beleven in uw riante bungalow.
Ook op winkelgebied is het prima toeven in deze regio van Egypte en ook op het culinair vlak is de keuze groot. Het is dan ook geen wonder dat er steeds meer mensen besluiten om in Hurghada een vakantiewoning te huren. Maar ook het kopen van appartement in Egypte zie je steeds vaker gebeuren.
Kijk voor het actuele huuraanbod van vakantiehuisjes eens op onze website.


Toerisme

Provincie

Hurghada

Oppervlakte

Aantal inwoners

Hoofdstad

Plaatsen in Hurghada