Gembloers

Plaats in België

Gembloers is een stad welke centraal gelegen is in België. Het kleurrijke centrum doet gezellig aan en ook zijn er enkele historische gebouwen te vinden.
Als je in de omgeving van Gembloers een vakantiehuis hebt gehuurd dan kun je voor het nodige vermaak dan ook prima in dit stadje terecht. Er is een leuk aanbod van detailhandel te vinden en ook een Belgisch pintje drinken kan hier perfect. Er zijn diverse gezellige kroegen te vinden. Deze plaats is gelegen in de regio Namen en dus is Frans de voertaal.
Huur je een appartement in Gembloers dan kun je van hieruit perfect de Ardennen bezoeken. 


Toerisme

België is natuurlijk voor ons Nederlanders een perfect land om voor een korte vakantie aan te doen. Het gemoedelijke karakter van onze zuiderburen spreekt veel mensen aan. Heb je een huisje geboekt in of om Gembloers dan zal je de hartelijkheid ook zelf ervaren. De gastronomie spreekt natuurlijk ook erg aan en vanuit Namen streek kun ben je in een handomdraai in het hart van de Ardennen. Een perfect gebied voor fietsers en wandelaars!
Breng daarom de vakantie ook eens door in Gembloers en reserveer een optrekje van een particulier eigenaar. Wat is er leuker dan wat informatie te krijgen over het gebied van een local!
Dus wil jij binnenkort de vakantie ook eens doorbrengen in het hart van België dan is Gembloers een bestemming om in het achterhoofd te houden!

Plaatsnaam

Gembloers

Aantal inwoners

circa 25.000