Stadlern

Plaats in Duitsland

Stadlern is een dorp gelegen in het oosten van de regio Beieren. Dit gebied in Zuid-Duitsland is bekend om zijn prachtige gebergtes, schitterende natuurschoon en leuke traditionele dorpjes en steden.
Als je een vakantiehuis in Stadlern huurt kun je deze streek dan optimaal verkennen. En reken erop dat dit de moeite waard is! Het dorp zelf is erg rustig en biedt u als gast eigenlijk geen faciliteiten behalve dan een weldadige rust en wie is daar niet naar op zoek tijdens de vakantie.
In de buurt van Stadlern kunt u boodschappen doen en ook zijn er in de omgeving voldoende eetgelegenheden, etc. 


Toerisme

Breng je de vakantie in Stadlern door dan kun je niet om de Reichenstein heen. In deze omgeving kun je heerlijk wandelen. Je vrije tijd in de buitenlucht doorbrengen daar draait het om tijdens je verblijf in Beieren.
Leuk om te weten is dat Stadlern op amper vijf kilometer van de grens met Tsjechië legt en dit land bezoeken is iets wat je dan ook niet moet nalaten. In het winterseizoen kun je in dit deel van Duisland ook prima skiën en het is bovendien heel betaalbaar.
Stadlern is wat dat betreft een dorp waar je het gehele jaar door terecht kunt voor een ontspannen verblijf in een prachtige regio.

Plaatsnaam

Stadlern

Aantal inwoners

circa 530