Densborn

Plaats in Duitsland

Als je een vakantiehuis wilt huren in Densborn is het belangrijk te weten wat dit voor soort dorp is. Het is gelegen in de Eifel en het kenmerkt zich vooral door rust en een goede ligging.
Vanuit Densborn kun je deze Duitse streek op eigen houtje verder verkennen. Houdt er rekening mee dat het dorpje zelf geen faciliteiten heeft en je dus voor je dagelijkse levensbehoeften één van de omliggende plaatsen van de Eifel aan moet doen.
Maar het voordeel is wel als je een vakantiewoning in Densborn boekt dat je de garantie hebt dat je een accommodatie op een heerlijk rustige plek hebt. Dus kies je voor rust dan is dit een echte aanrader! Van hieruit kun je deze regio van Duitsland nader verkennen en tot de conclusie komen dat het een prima plek is om de vakantie door te brengen.


Toerisme

Wie Densborn aandoet tijdens de vakantie, kan er zeker van zijn dat de natuur prachtig is. De ligging midden in de Vulkaaneifel is een garantie voor veel wandel- en fietsplezier.
Maar hoewel de Eifel prachtige vergezichten biedt en veel diversiteit aan natuurschoon heeft deze regio in Duitsland meer te bieden. Als u een vakantiewoning in de Eifel huurt en uw keuze is op Densborn uitgekomen is het goed te weten dat ook een dagje shoppen tot de mogelijkheden behoort. Steden als Kyllburg en Bitburg zijn binnen een half uur te bereiken.
De Eifelstreek is een diverse regio en een prachtig vakantiegebied, met de auto is het vanuit ons eigen land bovendien perfect bereikbaar. Dit maak de Eifel in het algemeen en Densborn in het bijzonder tot een prachtige locatie voor het doorbrengen van een leuke vakantie.

Plaatsnaam

Densborn

Aantal inwoners

circa 550