Kaifenheim

Plaats in Duitsland

Kaifenheim is een plaats in de regio Eifel. Dit gebied is vanuit ons eigen land prima bereikbaar en dus ideaal voor een korte vakantie.
Het dorp is klein maar er zijn jaarlijks wel diverse activiteiten die ook leuk voor toeristen zijn. Er is een kermis, er wordt aan theater gedaan en het herbergt een aantal interessante gebouwen. Huur daarom eens een vakantiewoning in Kaifenheim en ontdek dat dit dorp best een prima vakantiebestemming is. En als je het niet voor de plaats doet dan is de omliggende regio absoluut de moeite waard. Ontdek de schoonheid van de Eifel, doe het in je eigen tempo en geniet van een heerlijk vakantie in dit deel van Duitsland.


Toerisme

Wat is er allemaal te doen in de Eifel ? Het natuurschoon is natuurlijk bij iedereen bekend, de prachtige glooiende landschappen zijn ideaal voor mensen die er met de fiets op uit willen trekken. De natuurparken zijn prachtig en uitermate geschikt voor een leuke dagtrip.
Mensen die wat meer de drukte willen opzoeken tijdens de vakantie in de Eifel, kunnen vanuit hun vakantiehuisje in Kaifenheim met de auto eenvoudig en snel de fraaie oud stad Cochem bereiken. Trek een dag uit voor de parel en ontdek de schoonheid van deze leuke plaats die prima per voet te bezichtigen is.
De Eifel is een prima plek voor een gezinsvakantie, er is simpelweg voor elk wat wils te beleven. Dus boek een recreatiewoning in Kaifenheim en ontdek dit prachtige stukje Duitsland.

Plaatsnaam

Kaifenheim

Aantal inwoners

circa 830