Gerlosberg

Plaats in Oostenrijk

Wie wel eens de vakantie in Tirol heeft doorgebracht zal het zonder meer beamen. Het is een prachtige streek in Oostenrijk en als je de vakantie hier doorbrengt wordt je elke dag weer geïmponeerd door al het natuurschoon wat is deze regio te vinden is.
Als je ervoor kiest om een vakantiewoning te huren in Gerlosberg dan zit je gelijk op een prima plek. Vooral als je voor een vakantie op een rustige locatie gaat is dit kleine plaatsje de ultieme bestemming. Verwacht niet direct veel faciliteiten in het dorpje maar wel de rust waar u wellicht naar op zoek bent. Hier geen gejaagde mensen maar toeristen die vooral van het prachtige buitenleven genieten. Dus boek snel een vakantiehuis in Gerlosberg en ervaar zelf hoe mooi dit stukje Tirol is.


Toerisme

Oostenrijk is natuurlijk het hele jaar door een prima vakantiebestemming en van de diverse regio’s is Tirol toch wel het populairst. Op zich ook niet vreemd want al het goede van het land komt samen in deze streek.
In Gerlosberg is een kleine maar hoogwaardige selectie van vakantiehuizen te vinden en denk je erover om hier een keer de vakantie door te brengen dan is het verstandig om je bijtijds te oriënteren.
In de regio zijn meerdere leuke plaatsen te vinden zoals Zell am Ziller waar onder andere een prachtig buitenzwembad te vinden is. Wilt u iets meer reuring dan is het toeristische dorp Mayrhofen de moeite meer dan waard.
Maar voor de echte rust is een vakantie in Gerlosberg op zeker de goede keus.

Plaatsnaam

Gerlosberg

Aantal inwoners

circa 500