Benitachell

Plaats in Spanje

De Costa Blanca en authentiek dit lijkt geen logische combinatie. Dit deel van Spanje is een erg populaire vakantieregio en elk jaar weer brengen tienduizenden toeristen hier de vakantie door. Maar toch is het mogelijk te verblijven aan de kust van de Costa Blanca zonder omgeven te worden door vele zonaanbidders.
Als u enigszins uitgerust de vakantie wilt doorbrengen dan is het huren van een vakantiehuis in het dorp Benitachell een prima idee. Ook hier zult u toeristen treffen maar niet de grote massa. Dit maakt het dat dit Spaanse dorp een prima locatie is om uw vakantie in dit deel van het land door te brengen.


Toerisme

Huur een vakantiewoning in Benitachell en leer de Costa Blanca kennen op een andere manier. Dichtbij dit Spaanse dorp treft u prachtige zandstranden en alle eerste levensbehoeften zijn er te vinden. Als u de Costa Blanca nader wilt verkennen is het verstandig om een huurauto te reserveren op het vliegveld van Alicante.
Trek eens de Spaanse binnenlanden in en ontdek dat hier het nodige natuurschoon te vinden is. En diverse leuke plaatsjes die je kunt aandoen. Het aanbod van vakantiewoningen in Benitachell is niet al te breed dus wacht niet te lang met huren als u de vakantie in dit dorp wil doorbrengen.
Er zijn mensen die na de eerste keer kennisgemaakt te hebben besluiten zelf een tweede huis aan te schaffen in de buurt van Benitachell. Dit zegt wel iets over de schoonheid van deze plek.

Plaatsnaam

Benitachell

Aantal inwoners

circa 5.850