Genieten gegarandeerd tijdens een vakantie in Frankrijk!

geplaatst op 03-11-2023
 Zomervakantie 
alt

Wil jij tijdens de aankomende lente of zomer genieten van een zonovergoten vakantie in een veelzijdige omgeving? En wil je graag vakantie vieren in Frankrijk? Dat kunnen we ons bij Recreatiewoning goed voorstellen. Een culinaire keuken, een rijke cultuur, zon, zee, strand en natuur. In la douce France vind je het allemaal! In dit artikel inspireren we je graag met de veelzijdige mogelijkheden die je hebt als je een comfortabel vakantiehuis in Frankrijk boekt op een schitterend vakantiepark van de vooraanstaande keten FranceComfort. Die vind je onder andere in de schitterende streek de Dordogne, het fabelachtig mooie landschap van de Poitou-Charentes of de zonovergoten regio van de Provence - Côte d’Azur.

Naar welke streek je ook afreist, de aangename combinatie tussen rust en reuring staat hoe dan ook garant voor genieten met een grote G. Reis je in gedachten alvast een stukje met ons mee? Joie de vivre gegarandeerd.

De meeste zonuren per jaar
In de Dordogne wisselen eeuwenoude bossen en kronkelende rivieren zich af met wijngaarden, steile rotswanden en ongerepte natuurgebieden. Deze populaire vakantiestreek in het zuidwesten van Frankrijk kenmerkt zich door de gerestaureerde Middeleeuwse dorpen, de fameuze streekgerechten en het heerlijke landklimaat. Je hebt de keuze voor een verblijf op de parken Domaine de Lanzac, Le Lac Bleu en Village des Cigales, als je graag wilt afreizen naar deze fijne streek. Het adembenemend mooie landschap van de Poitou-Charentes lijkt dankzij de pittoreske dorpjes, uitgestrekte wijngaarden en prachtige oude kastelen, zo uit een schilderij te komen. Deze regio - die is gelegen in het westen van Frankrijk - heeft een gemiddelde temperatuur van 26 graden, ligt aan de Atlantische Oceaan en heeft statistisch gezien de meeste zonuren per jaar. Wil jij tijdens je aankomende vakantie graag een paar weken vertoeven in de Poitou-Charentes? Dan zijn de vakantieparken Bourg Est-Vigelière, Domaine les Forges en L'Aveneau - Vieille Vigne iets voor jou.

Vakantie in de Provence-Côte d'Azur
Voor een groot aantal vakantiegangers is de Provence-Côte d'Azur de ideale vakantiebestemming in Frankrijk. Vanwege de gevarieerde, prachtige kust en de luxe badplaatsen is de regio zeer geliefd. In het achterland kun je genieten van authentieke plaatsjes, heerlijk geurende lavendelvelden en schitterende natuurgebieden. Verspreid door de Provence-Côte d'Azur vind je veel animatie, variërend van bruisende (watersport)activiteiten in de Middellandse Zee en de Gorges du Verdon tot attractieparken en aquaparken. Wil je de sfeer van de Provence-Côte d'Azur aankomende lente of zomer proeven vanuit een luxe vakantiepark in Zuid-Frankrijk? Dan kan vanaf de vakantieparken Villa's du Verdon, Domaine de Castellane, Vallée de la Sainte Baume en het gloednieuwe park FranceComfort-Résidence de Salernes.

Vakantievilla met een privézwembad
Een luxe vakantievilla die van alle gemakken is voorzien, is uiteraard minstens zo belangrijk als een mooie omgeving. Wil je tijdens je aankomende vakantie graag in de overtreffende trap genieten? Boek dan een vakantievilla met een zwembad. Je geniet van een subliem vakantiegevoel door elke dag een duik te nemen in het verkoelende water en daarna lekker te loungen op een riant ligbed. Natuurlijk biedt een vakantiehuis met een privézwembad je nog veel meer voordelen. Zo hoef je geen rekening te houden met openingstijden, kun je volop baantjes trekken zonder andere mensen om je heen en is ligbedden claimen er ook niet bij. In welke zonnige streek geniet jij tijdens je vakantie van het goede Franse leven?