Hoe richt je je horecabedrijf op een vakantiepark in?

geplaatst op 12-12-2023
 Tweede woning 
alt

Als horecaondernemer op een vakantiepark of camping begrijp je maar al te goed dat niemand in de zomer graag binnen zit. Daarom is een aantrekkelijk terras heel belangrijk. Maar wat je misschien niet verwacht, is dat het juist verstandig is om je terras in de herfst op te knappen, zodat het alvast klaar is voor de volgende zomervakantie. In dit artikel laten we de steigerhouten hoogslapers voor in vakantiewoningen achter ons en leggen we uit hoe je met andere steigerhouten meubels van VanLonden.com je terras omtovert tot een trekpleister voor de toeristen op het park.

VanLonden.com: expert in gevelbanken, terrasvlonders en nog veel meer
In het brede assortiment van VanLonden.com vind je tal van meubelopties voor je terras. Wat VanLonden.com echter uniek maakt onder de meubelleveranciers, zijn de op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om stevige terrasvlonders, sfeervolle terraswanden en overkappingen of gevelbanken van steigerhout, alles wordt speciaal voor jouw horecagelegenheid vervaardigd. Afhankelijk van je huisstijl en de huisstijl van het vakantiepark waarop je opereert, kun je zelfs kiezen voor een kleuraccent. Zo heeft VanLonden.com voor het terras van restaurant Yati in Oosterhout speciale meubels geproduceerd met een stijlvolle zwarte afwerking.

Ruime terrassen perfect ingericht
Of je nu een klein of een groot terras hebt, VanLonden.com biedt de ideale oplossing. Deze meubelspecialist heeft ruime ervaring in het vormgeven van zowel de binnen- als buitenruimtes van horecagelegenheden in heel Nederland en België. Zelfs voor het realiseren van bijvoorbeeld een buitenkeuken draait VanLonden.com de hand niet om.

Interesse in andere meubelstukken?
Zoek je naar andere meubels zoals statafels, bartafels of eettafels van steigerhout, bijvoorbeeld voor een kantine of personeelsruimte? Of wil je bedden kopen voor in een recreatiewoning? Neem dan eerst een kijkje op de productpagina van VanLonden.com, voordat je een aanvraag voor maatwerk doet. Ook een stapelbed van steigerhout ligt binnen de mogelijkheden.

De deskundigen van VanLonden.com staan klaar om in je horecabedrijf een aangename omgeving te creëren voor zowel je gasten als werknemers. Wat je ook zoekt, VanLonden.com heeft het in het assortiment of kan het speciaal voor jou op maat maken. Aarzel daarom niet en neem contact op met de meubelspecialisten van VanLonden.com voor advies en mogelijkheden.